Yleistä verkkokaupasta

Tilaus- ja sopimusehdot muodostavat yhdessä tilausvahvistuksen kanssa sopimusalustan ostoksellesi. Nämä tilaus- ja sopimusehdot tulevat sovellettaviksi, kun kuluttajana teet ostoksia www.riihimaenpuhelinhuolto.fi verkkosivuilla. Kuluttujana asemaasi turvaavat myös kuluttajansuojalain (20.1.1978/38) säännökset. Mikäli teet ostoksia yrityksen kautta tulevat sovellettaviksi Suomen kauppalaki (27.3.1987/355).

Verkkokaupan omistajana ja tuotteen myyjänä toimii Riihimäen Puhelinhuolto. Alla yrityksen tiedot

 • Y-tunnus 2958774-9
 • Osoite hämeenkatu 21, 11100 Riihimäki
 • Asiakaspalvelun puhelinnumero 045 787 11534

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Riihimäen Puhelinhuolto pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin ja varaa oikeuden kaupan purkamiseen/peruuttamiseen hinnoitteluvirheen takia.

Tilaaminen

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on hyväksynyt nämä tilaus- ja sopimusehdot sekä hyväksynyt tilauksen. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa näkyy tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Lue tilausvahvistus tarkasti läpi sen saatuasi ja tarkista, että tilausvahvistus on yhtäläinen tilauksesi kanssa. Voimassa oleva hinta on hinta, mikä on tilausta tehdessä näkynyt verkkokaupassa.

Tuotetiedot

Tuotetiedot on pyritty tekemään mahdollisimman kattaviksi ja tarkoiksi. Jos tarvitse lisää tietoa tuotteista, ota yhtyettä huolto@riihimaenpuhelinhuolto.fi tai 045 787 11534. Vastaamme mielellään kysymyksiisi koskien tuotteitamme. Älä tilaa tuotetta, mikäli olet epävarma tuotteen sopivuudesta.

Maksutavat

Klarna Checkout

Meillä voit maksaa helposti ja turvallisesti Klarnalla.

Sinun ei tarvitse maksaa ennen kuin olet vastaanottanut tilauksesi, eikä kirjoittaa kortin numeroa tai salasanaa ostoksia tehdessäsi.

Halutessasi voit tietenkin maksaa myös kortilla tai suoraan verkkopankista.

 • Verkkopankit: Danske Bank, Nordea, Aktia, OP, Säästöpankki ja S-Pankki
 • Luottokortit ja maksukortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja American Express
 • Klarna lasku, erämaksu ja tili

Klarna lasku

 • Turvallinen ja helppo maksutapa
 • Saat tilaamasi tuotteet heti ennen maksua
 • Maksuaikaa 14 vuorokautta
 • Saat laskun sähköpostiisi, kun tilaus on toimitettu

Yrityksille Klarna tarjoaa 30 päivän laskun ja korttimaksut.

Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen tilauksen maksamiseen, pyydämme sinua olemaan yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun:

Puh. 09 425 99 771

Voit myös asioida Klarnan kanssa lataamalla Klarnan mobiilisovelluksen tai heidän verkkosivuillaan chat-palvelun välityksellä: http://klarna.com/fi/asiakaspalvelu.

Palvelun käyttöehtoihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/34979/fi_fi/checkout.

Toimitus

Tuotteiden toimitus tapahtuu tilausvahvistuksessa ilmoitetulla tavalla. Kannamme riskin tuotteen vahingoittumisesta, kunnes tuote on luovutettu. Mikäli toimitus myöhästyy, tiedotamme siitä mahdollisuuksien mukaan. Mikäli olet tilannut useamman kuin yhden tuotteen, on mahdollista, että saat tuotteet erillisissä lähetyksissä.

Toimituskulut sisältävät kuljetus- ja pakkauskulut. Toimitustapa riippuu ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Toimitustapoina Riihimäen Puhelinhuolto tarjoaa seuraavat vaihtoehdot:

 • Postin Pikkupaketti. Paketilla on seuranta, ja se kulkee suoraan postiluukkuusi.
 • Nouto Riihimäen Puhelinhuollosta

Lähetyksestä toimitetaan asiakkaalle seurantanumero, jonka avulla lähetyksen sijaintia voi seurata ja tiedustella suoraan kuljetusyhtiöltä.  Toimitusaika tuotteille on 3-5 arkipäivää. Riihimäen Puhelinhuollola on oikeus muuttaa toimitusaikataulua meistä riippumattomista syistä.

Noudettaessa Riihimäen Puhelinhuolto tiloista tavaran voi noutaa 24 tuntia tilauksen tekemisestä. Tilauksen voi noutaa arkisin klo 10-17 välisenä aikana. Jos tuotetta ei ole noudettu 14 vuorokauden kuluessa tilauksesta kauppa peruuntuu.

Noudettaessa yrityksen tai yksityishenkilön puolesta tulee mukana olla valtakirja. Yksityshenkilön valtakirjassa tulee olla seuraavat tiedot: valtuttajan nimi, syntymäaika, päivämäärä, valtuuttajan allekirjoitus ja nimenselvennys sekä valtuutetun syntymäaika ja nimi. Yrityksen osalta valtakirja tarvitaan jos noutajalla ei ole yrityksen nimenkirjoitusoikeutta. Yrityksen valtakirjassa tulee olla seuraavat tiedot: nimenkirjoitusoikeuden omaavan henkilön nimi ja allekirjoitus, yrityksen nimi, y-tunnus, päivämäärä sekä valtuutetun nimi.

Tuotteen palauttaminen

Riihimäen Puhelinhuolto noudattaa kuluttajasuojalakia ja kuluttajaviraston verkkokauppaohjeita. Voit käydä tutustumassa ehtoihin osoitteessa www.kuluttajavirasto.fi.

Tuotteiden vastaanottamisen jälkeen suosittelemme, että mahdollisimman pian tarkistat, että toimitus vastaa tilausvahvistusta, etteivät tuotteet ole vaurioituneet kuljetuksessa tai ettei tuotteissa muuten ole virheitä tai puutteita. Kaikilla verkkokaupan tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Ostaja vastaa tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista kuten toimituskuluista. Tuotteen voi palauttaa osoitteeseen: Riihimäen Puhelinhuolto, Hämeenkatu 21, 11100 Riihimäki. Asiakas voi myös palauttaa tavaran paikan päälle.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Jos tuote on otettu käyttöön tavaran arvon alentumisesta vastaa asiakas. Jos tuote on tullut sen käyttämisen takia myyntikelvottomaksi, asiakas vastaa tavarasta koko sen arvolla. Voimme pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olette osoittanut lähettäneenne tavaran takaisin.  Mikäli tuote on palautettu 14 päivän kuluessa ja se on myyntikuntoinen, palautamme 100 % tilauksen arvosta. Riihimäen Puhelinhuolto palauttaa summan viimeistään 14 päivää siitä päivästä, jolloin Riihimäen Puhelinhuolto on vastaanottanut asiakkaan ilmoituksen edellyttäen, että Riihimäen Puhelinhuolto tämän ajan sisällä on vastaanottanut palautettavan tavaran muuttumattomana tai kuitin siitä, että tavara on lähetetty takaisin.

Ennen tuotteen palautusta, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse huolto@riihimaenpuhelinhuolto.fi.

Tuotteen virhe

Jos tuotteesi on virheellinen, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse huolto@riihimaenpuhelinhuolto.fi.